HTML

Rajtam múlik

A Polgári Platform pártok fölött álló civil szervezet. Célunk az alkotmányos demokrácia és a szabadság eszméinek polgári képviselete, a szélsőségektől mentes középosztály kultúrájának népszerűsítése, a szabályozott, szabad piacgazdaság melletti kiállás, valamint az emberi jogok védelme. Legfontosabb küldetésünk, hogy mozgósítsuk az embereket a választásokon való részvételre, hiszen sorsunk a saját kezünkben van.

Köszönjük!

Friss topikok

Bemutatkozó sajtótájékoztatónk

2013.06.13. 13:02 :: rajtammulik

A Polgári Platform megalakulását 2013. június 3-án jelentettük be a nyilvánosságnak az itt látható sajtótájékoztató keretében. Egyesületünk elnöke, Kész Zoltán beszélt célkitûzéseinkrõl és tervezett tevékenységeinkrõl, de sokan ott voltak az elnökségi és az alapító tagok közül is. ÉS velünk volt az eseményen Koltai Róbert színmûvész is, aki személyes élményeit és véleményét osztotta meg a közönséggel, miért támogatja tevékenységünket.

Szólj hozzá!

Címkék: célok videó zoltán bemutatkozó róbert kész sajtótájékoztató koltai

A bejegyzés trackback címe:

https://rajtammulik.blog.hu/api/trackback/id/tr955358071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása