HTML

Rajtam múlik

A Polgári Platform pártok fölött álló civil szervezet. Célunk az alkotmányos demokrácia és a szabadság eszméinek polgári képviselete, a szélsőségektől mentes középosztály kultúrájának népszerűsítése, a szabályozott, szabad piacgazdaság melletti kiállás, valamint az emberi jogok védelme. Legfontosabb küldetésünk, hogy mozgósítsuk az embereket a választásokon való részvételre, hiszen sorsunk a saját kezünkben van.

Köszönjük!

Friss topikok

Bios politicos vagy bios idioticos?

2013.07.12. 16:14 :: rajtammulik

Megkértük Kukorelly Endrét, neves írót, a Polgári Platform elnökségi tagját, hogy vallja be nekünk, miért tartja fontosnak a beleszólást a közügyekbe, a választásokon történő részvételt. Hát röviden ezért:

"Ha nem veszünk részt a közéletben, a politikai életben, akkor szerintem félreértjük a létezést. (...) Én legszívesebben odamennék minden emberhez, és kicsit megráznám, hogy ébredjen föl, mint Krisztus a vargát, hogy kicsit képjen ki  a közönyből, lépjen ki a magánélet területéről. (...) Ha egy kicsit mindenki részt vesz a dolgok intézésében, akkor itt radikálisan fog megváltozni minden perceken belül."

Mi tagadás, minket megyőzött.

Szólj hozzá!

Címkék: közélet választás részvétel kukorelly endre polgári platform

A bejegyzés trackback címe:

https://rajtammulik.blog.hu/api/trackback/id/tr845402114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása