HTML

Rajtam múlik

A Polgári Platform pártok fölött álló civil szervezet. Célunk az alkotmányos demokrácia és a szabadság eszméinek polgári képviselete, a szélsőségektől mentes középosztály kultúrájának népszerűsítése, a szabályozott, szabad piacgazdaság melletti kiállás, valamint az emberi jogok védelme. Legfontosabb küldetésünk, hogy mozgósítsuk az embereket a választásokon való részvételre, hiszen sorsunk a saját kezünkben van.

Köszönjük!

Friss topikok

"Erkölcsi kötelesség a részvétel"

2013.07.29. 14:41 :: rajtammulik

Majtényi László, az Eötvös Károly Intézet elnöke erkölcsi kötelességének tartja részt venni a választásokon, és az ország javát szem előtt tartva végiggondolni, hogy melyik jelölttől, párttól várható a legtöbb.

"Mindaddig, amíg szabad választásokról lehet beszélni, addig ez a morális kötelezettség adott, tehát a közösség dolgai iránt elkötelezett polgárnak a választásokon ajánlott részt vennie."

2 komment

Címkék: választás videó szavazás majtényi lászló 2014 részvétel

A bejegyzés trackback címe:

https://rajtammulik.blog.hu/api/trackback/id/tr85432142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LMP-s 2013.07.30. 02:36:21

Tisztelt Majtényi úr! A legtöbb mi? Nem mindegy, hogy mind a közben, miközben morális kötelességről beszél, éppen Ön nem meri kimondani mi az, amit a legtöbbnek vár el egy jelölttől, egy párttól. Amennyiben szavazat és tisztesség dolgában vannak elvárásai polgártársaival szemben nem engedheti meg magának, hogy tárgy nélküli nyitott mondatot intéz felszólításként úgy, hogy ráadásul ezt az Eötvös Károly Intézet elnökeként teszi. Egyáltalán nem mindegy ugyan is, hogy a szavazó a legtöbb elvárható szavazatra, vagy a legtöbb elvárható tisztességre gondol, vagy a legtöbb elvárható anyagi hasznára gondol, amikor önt hallgatja. Ez kérem, lamentálás. Csalódtam. Úgy látom sem Önön, sem a Polgári Platformon nem fog múlni ennek az országnak sem a jobb-, sem a balsorsa.
süti beállítások módosítása