HTML

Rajtam múlik

A Polgári Platform pártok fölött álló civil szervezet. Célunk az alkotmányos demokrácia és a szabadság eszméinek polgári képviselete, a szélsőségektől mentes középosztály kultúrájának népszerűsítése, a szabályozott, szabad piacgazdaság melletti kiállás, valamint az emberi jogok védelme. Legfontosabb küldetésünk, hogy mozgósítsuk az embereket a választásokon való részvételre, hiszen sorsunk a saját kezünkben van.

Köszönjük!

Friss topikok

Új alelnököt választottunk - Hajba Máté bemutatkozása

2013.11.05. 15:14 :: rajtammulik

Hajba Mate kep.JPG

Hajba Máté vagyok, a Polgári Platform alelnöke. Jelenleg Budapesten tanulok jogot, ami mellett a Szabad Piac Alapítvány eseményszervezőjeként és ifjúsági koordinátoraként tevékenykedem. Továbbá társalapítója vagyok az Eötvös Klub nevű ifjúsági szervezetnek. Tanulmányaim mellett sokat foglalkozom a politikával civil szemszögből. Hiszem, hogy az alulról felépített kezdeményezések a leghatékonyabbak arra, hogy kiteljesítsék a demokratikus értékeket.

Fontosnak tartom a közéletben való részvételt, mert hiszem, hogy minden ember tudja alakítani a sorsát azzal, hogy hangot ad gondolatainak. Meggyőződésem, hogy a verseny fontos a politikában, hiszen a politikusok és a pártok egymással versenyeznek a szavazókért és a szavazatokért. Ezért is lényeges, hogy minél többen menjünk el szavazni. Ha nagyobb a szavazók száma, a politika jobban tükrözi az emberek akaratát.

Úgy hiszem, az állampolgároknak ugyanúgy feladatuk formálni a demokráciát, mint a politikusoknak. Civil megmozdulásokkal szükséges segíteni a demokratikus értékek megőrzését, és fenntartani egy kulturált párbeszédet, hovatartozástól függetlenül.

Szólj hozzá!

Címkék: alelnök polgári platform hajba máté

A bejegyzés trackback címe:

https://rajtammulik.blog.hu/api/trackback/id/tr515616226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása