HTML

Rajtam múlik

A Polgári Platform pártok fölött álló civil szervezet. Célunk az alkotmányos demokrácia és a szabadság eszméinek polgári képviselete, a szélsőségektől mentes középosztály kultúrájának népszerűsítése, a szabályozott, szabad piacgazdaság melletti kiállás, valamint az emberi jogok védelme. Legfontosabb küldetésünk, hogy mozgósítsuk az embereket a választásokon való részvételre, hiszen sorsunk a saját kezünkben van.

Köszönjük!

Friss topikok

Egyenlő bánásmódot, egyenlő szavazási feltételeket!

2014.02.12. 14:48 :: rajtammulik

Kész Zoltán, a Polgári Platform és a Szabad Piac Alapítvány elnöke beszél arról, hogy a választási szabályok diszkrimináló jellege miatt nem tud majd szavazni az április 6-i országgyűlési választásokon.

For English please scroll down


Zoltan Kesz, director of Civic Platform and Free Market Foundation explains in this video that because of discriminatory voting rules he won't be able to cast his vote at the Hungarian parliamentary elections on April 6.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rajtammulik.blog.hu/api/trackback/id/tr545811115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása