HTML

Rajtam múlik

A Polgári Platform pártok fölött álló civil szervezet. Célunk az alkotmányos demokrácia és a szabadság eszméinek polgári képviselete, a szélsőségektől mentes középosztály kultúrájának népszerűsítése, a szabályozott, szabad piacgazdaság melletti kiállás, valamint az emberi jogok védelme. Legfontosabb küldetésünk, hogy mozgósítsuk az embereket a választásokon való részvételre, hiszen sorsunk a saját kezünkben van.

Köszönjük!

Friss topikok

Mínusz három ponttal a rasszizmus ellen

2014.06.19. 10:45 :: rajtammulik

kesz320.jpgA  napokban  zárul  le  a  Polgári  Platform “Szurkoljunk a  rasszizmus  ellen!”  elnevezésű kampányának  első szakasza.  A  tapasztalatokról  és  a  további  tervekkel kapcsolatban  Kész Zoltán az  alapítvány  vezetője  elmondta:  kezdetben  kevesen hittek  abban,  hogy  érdemes ezt  a  témát  felvetni,  de  a kampány  során  nagyon  sok támogató  állt  melléjük.  Színészek, sportolók, klubvezetők, politikusok tettek hittet a  gyűlöletmentes  szurkolás mellett.  A kampány  szervezői  optimisták,  szerintük  a stadionokból  kiszorítható a  gyűlölet  és rendbontás, a  lelátókat  visszafoglalhatják  maguknak  a  családok, a  szenvedélyes,  de  kulturált szurkolók.  Szükség  lenne szigorú  szankciókra,  de  a legfontosabb  a  párbeszéd  – mondta Kész Zoltán. A Polgári Platform optimista, hisz abban,  hogy  lesz  változás. „Nagyon  fontos  az  is,  hogy amennyiben a célunk megvalósul, ennek a hozadéka a jóval  több szurkoló,  magasabb bevétel, így erősebb csapatok, s  hosszú  távon  jó  magyar foci” –  fogalmazott.  Kész Zoltán  másik  szenvedélye  a kézilabda.  Legutóbb  elment a  Final  Four-ra  Kölnbe,  háromezer  másik  Veszprémszurkolóval  együtt.  „Fantasztikus  volt. Kulturáltan szurkolt háromezer ember. Jó volt magyarnak lenni, jó volt veszpréminek  lenni.  Miért nem  lehet  ezt  megcsinálni  a fociban is?” – teszi fel a kérdést. A teljes interjút a Nemzeti  Sport online  felületén olvashatják el.

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/minusz-harom-ponttal-a-rasszizmus-ellen-2343669

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rajtammulik.blog.hu/api/trackback/id/tr146382075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása