HTML

Rajtam múlik

A Polgári Platform pártok fölött álló civil szervezet. Célunk az alkotmányos demokrácia és a szabadság eszméinek polgári képviselete, a szélsőségektől mentes középosztály kultúrájának népszerűsítése, a szabályozott, szabad piacgazdaság melletti kiállás, valamint az emberi jogok védelme. Legfontosabb küldetésünk, hogy mozgósítsuk az embereket a választásokon való részvételre, hiszen sorsunk a saját kezünkben van.

Köszönjük!

Friss topikok

Mi is nyitottak vagyunk, természetesen

2013.07.03. 16:03 :: rajtammulik

Aki hisz a polgári demokrácia alapvető értékeiben, és elkötelezett az állampolgári szabadságjogok mellett, annak magától értetődik, hogy kiálljon mindenféle társadalmi kirekesztés ellen. Mi is azt valljuk, hogy mindenkit megillet az azonos bánásmód, tekintet nélkül nemre, életkorra, származásra, nemzeti és etnikai hovatartozásra, vallásra, nemi identitásra, szexuális orientációra, vagy bármi egyéb megkülönböztető jegyre. Ezért csatlakoztunk mi is a "Nyitottak vagyunk" kezdeményezéshez Mert szerintünk ez így természetes. És hogy ezzel is biztassunk másokat is, tegyenek így. Álljunk ki minél többen az alkotmányos demokrácia és a szabadság eszméi és az emberi jogok mellett!

Nyitottak_vagyunk.png

Szólj hozzá!

Címkék: pride nyitottakvagyunk

A bejegyzés trackback címe:

https://rajtammulik.blog.hu/api/trackback/id/tr45389410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása