HTML

Rajtam múlik

A Polgári Platform pártok fölött álló civil szervezet. Célunk az alkotmányos demokrácia és a szabadság eszméinek polgári képviselete, a szélsőségektől mentes középosztály kultúrájának népszerűsítése, a szabályozott, szabad piacgazdaság melletti kiállás, valamint az emberi jogok védelme. Legfontosabb küldetésünk, hogy mozgósítsuk az embereket a választásokon való részvételre, hiszen sorsunk a saját kezünkben van.

Köszönjük!

Friss topikok

A Polgári Platform támogatja a Szavazz a Jobbik ellen Facebook-oldalt és más antirasszista civil kezdeményezéseket

2014.03.14. 14:47 :: rajtammulik

A Polgári Platform választásra hívja a magyar polgárokat. Szavazzanak akármilyen színű pártra, de tegyék le a voksukat valami mellett, és ezzel erősítsék a rasszista, antiszemita, szabadságellenes politikával szemben szavazók táborát. A Polgári Platform, minden ezzel kapcsolatos civil kezdeményezést támogat, így a Szavazz a Jobbik ellen tegnap a Facebookon elindult közösségi oldalt is. A Polgári Platform arra kér minden, Magyarország jövőjéért és jólétéért aggódó polgárt, hogy tegyenek meg minden demokratikus lépést, egyéni és közösségi tiltakozást a rasszista politikai erőkkel szemben. Ennek legfontosabb lépése a szavazás április 6-án.

A Polgári Platformot 2013 nyarán magyar polgárok azért alakították, hogy a rasszizmussal szemben a békés, demokratikus, európai, polgári kultúra legyen Magyarország meghatározó ereje. Célja az alkotmányos demokrácia és a szabadság eszméinek polgári képviselete, a szélsőségektől mentes középosztály kultúrájának népszerűsítése, valamint az emberi jogok védelme. Legfontosabb küldetése, hogy mozgósítsa az embereket a választásokon való részvételre.

A Polgári Platform fő feladata, hogy ráébressze a magyar polgárokat: sorsuk a saját kezükben van. Az egyesület neve is azt sugallja, hogy a polgári, civil életformát és magatartást tartja kívánatosnak, függetlenül attól, hogy ki milyen demokratikus politikai értékrenddel azonosítja magát. A polgári életforma feltételezi az egymás méltóságának, és a mások életét károsan nem befolyásoló döntések feltétel nélküli tiszteletét.

2014. április 6-án Magyarországon választások lesznek. Félő, hogy a csalódott emberek sokasága miatt politikai apátia alakul ki az országban, azaz kevesen mennek el választani. Ez a helyzet kizárólag a társadalmi problémákat kiélező, de azokra megoldást nem kínáló, a kisebbségekkel szemben gyűlöletet gerjesztő szélsőjobboldali politikai erőknek kedvezne.

1 komment

Címkék: közlemény jobbik 2014 antirasszista

A bejegyzés trackback címe:

https://rajtammulik.blog.hu/api/trackback/id/tr375860284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hutyibetyár 2014.03.15. 23:56:19

Már éppen ideje volt! Egyszer már elég volt a nyilasokból, sok jót nem tettek az országgal.
süti beállítások módosítása